Terug

Pizzadoos digitaal bedrukt met wisselende menu's

Pizzadoos digitaal bedrukt met wisselende menu's

Het grote voordeel van onze digitale prints die wij in eigen huis doen is de flexibiliteit. Je hoeft niet te investeren in een stempel bij de fabriek voor de bedrukking en de minimale afname is laag. Daardoor was het voor onze klant mogelijk om het wisselende menu op de doos te printen.

Bij VerpakkingenXL begrijpen we dat jouw pizzeria dynamisch is en dat jouw menu vaak verandert. Daarom bieden we een unieke oplossing: digitaal geprinte pizzadozen. Dankzij onze technologie is het nu mogelijk om kleine oplages te bestellen, wat betekent dat je het menu op de doos kunt aanpassen zo vaak je wilt.

Voordelen van digitale print

Digitale print biedt veel voordelen. Het belangrijkste is de flexibiliteit. Je hoeft geen duizenden dozen in één keer te bestellen. Bij ons kun je al vanaf enkele honderden stuks bestellen. Dit betekent dat je elke maand een nieuw ontwerp kunt laten maken met jouw wisselende menu. Zo blijven jouw klanten altijd up-to-date met jouw nieuwste aanbiedingen en gerechten.

Klantcase: Pizzeria met maandelijks wisselend menu

Een van onze klanten, een pizzeria, heeft handig gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Elke maand verandert hun menu, en ze wilden dit graag op hun pizzadozen laten zien. Met onze digitale printservice kunnen ze nu elke maand nieuwe dozen bestellen met het actuele menu erop. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor tevreden klanten die precies weten wat ze kunnen bestellen.

Zoals je op onderstaande afbeelding ziet - hebben wij ook nog een 'checkbox' voor de pizzanaam gezet. Op deze manier kan de kok gemakkelijk aangeven op de doos om welke pizza het gaat. Dit voorkomt verwarring bij de klant en aan de kassa!

Waarom kiezen voor VerpakkingenXL?

Bij VerpakkingenXL staan we voor je klaar met snelle en voordelige oplossingen. Onze digitale printservice zorgt ervoor dat je flexibel kunt inspelen op veranderingen in jouw aanbod. Daarnaast garanderen we hoge kwaliteit bedrukkingen, zelfs bij kleine oplages. Wil je meer weten of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »