Terug

Bedrukt vloeipapier voor de styling van een event

Bedrukt vloeipapier voor de styling van een event

Wist je dat vloeipapier ook gebruikt wordt van de styling van evenementen? Voor Cybex mochten wij bedrukte vloeipapier en bedrukte pizzadozen leveren voor een event. En een levering binnen 5 dagen? Dat is bij ons ook geen probleem!

In de evenementensector zijn snelheid, stress en last-minute beslissingen geen onbekende begrippen. Dit was ook het gevel bij het evenement dat Cybex organiseerde. Omdat wij met onze digitale printers en grote voorraden snel kunnen schakelen, was het mogelijk om binnen 5 dagen bedrukte vloeipapier en bedrukte pizzadozen te leveren.

Cybex - de maker van autostoeltjes, kinderwagens en andere babyproducten

Cybex is een babymerk dat zich richt op het ontwerpen van veilige, stijlvolle en innovatieve kinderproducten. Hun assortiment omvat onder andere autostoelen, kinderwagens en draagzakken. Het merk staat bekend om de combinatie van functionaliteit, design en veiligheid, met een sterke focus op ergonomische oplossingen voor zowel kinderen als ouders. Cybex streeft naar het ontwikkelen van producten die inspelen op moderne, stedelijke levensstijlen. Daarnaast werken ze samen met experts om hun producten voortdurend te verbeteren en te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Bedrukte pizzadozen om bezoekers in de watten te leggen

De bedrukte pizzadozen werden ingezet om de bezoekers te voorzien van heerlijke pizza's. Om de branding hier terug te laten komen, zijn de pizzadozen bedrukt met het logo van Cybex. 

Bedrukt vloeipapier voor branding van flessen

Het bedrukte vloeipapier werd onder andere ingezet om drankflessen in te pakken. Op deze manier kwam het logo van Cybex hierop ook weer terug. Zie hieronder de foto's!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »